Home  |   De NSDTRCN  |   Informatie voor fokkers  |   De Toller  |   Gezondheid  |   Jacht (JPC) informatie  |   Overige informatie
 
 
De NSDTR Club
- Home
- Het bestuur/contactpersonen
- Statuten
- Huishoudelijk reglement
- Lidmaatschap
- Club agenda
- Clubwinkel
- Formulieren
- Clubmatch (KCM)
- Fotoalbum
- Thema foto's
- Vacatures
- PrikbordAanmelden nieuwsbrief


Laatste update: 14-12-2014Raad van Beheer erkende rasvereniging


 

 
  Welkom

Welkom op de website van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland. Wij zijn de, door de Raad van Beheer, erkende rasvereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Toller) in Nederland. Op deze website vindt u alle informatie omtrent het ras, zoals bijvoorbeeld het karakter en de gezondheid. Maar ook informatie over hondensporten, fokken en jacht komen aan bod. Indien u vragen heeft kunt u hiervoor altijd bij ons terecht.Actueel in december

Pas op chocolade kan giftig zijn voor uw huisdier!

De verschijnselen van een chocoladevergiftiging.

De eerste verschijnselen treden meestal na 4 tot 12 uur op. De hond wordt onrustig, drinkt en plast veel en kan gaan braken. Het is mogelijk dat de hond gaat rillen en zelfs epileptische aanvallen krijgt. Bij een zware vergiftiging leidt het tot hartritmestoornissen en kan de hond in coma raken. Vooral oudere honden kunnen hieraan doodgaan. Als een drachtige hond teveel chocolade eet kunnen de ongeboren pups de gifstoffen via de placenta opnemen en aan een te hoge dosis sterven.

Wat kunt u doen bij vergiftiging?

Vuurwerkangst?

Op zoek naar een Toller (pup)?

Bent u op zoek naar, of wilt u meer informatie over een Toller pup? Kijk dan eens op de volgende pagina's:

Karakter van de Toller
Aanschaf van een pup
Nestinformatie
Waarde van een stamboom

Voor meer informatie over het herplaatsen van een Toller, of het vinden van een herplaatser kijkt u op de pagina Toller herplaatsing.

U kunt uiteraard ook op werkdagen tot 17:00 contact met ons opnemen via telefoonnummer 033-4943476 of 24 uur per dag via e-mail naar tollerinfo@tollertales.nl, Barbara Zeeman kan u alle informatie geven over de aanschaf, training en verzorging van een Toller. Zij kan u ook in contact brengen met fokkers die volgens de richtlijnen van de club fokken teneinde het ras zo gezond mogelijk te houden.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een fokker. Fokkers die volgens de richtlijnen fokken vindt u op de fokkerslijst.

Fairpup

"Mensen worden steeds bewuster, we gebruiken groene stroom, kopen biologische groenten, scheiden afval, maar waarom zoeken we dan niet bewust een hond uit? Bespaar pups en ouderdieren ellende en koop niet bij een broodfokker. Bezoek www.fairpup.nl Controleer tevens de eisen die de rasvereniging stelt aan de oudercombinatie en wees kritisch"
Lees ook de LICG pagina 'de aanschaf van een hond' via http://www.licg.nl/1nx/praktisch/hond/aanschaf-en-verzorging/de-aanschaf-van-een-hond.html

  Belangrijke berichten

Zeer gewaardeerd lid/medelid,
Via deze oproep verzoeken wij u om de contributie 2015 te voldoen. Indien u géén automatische incasso heeft afgegeven wordt U verzocht het bedrag vóór 1 februari 2015 over te maken op ING rekening: NL02INGB0008080569 t.n.v. Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland (geen afkorting gebruiken) o.v.v. contributie 2015 en uw lidmaatschapsnummer (deze staat achter op uw TollerTales vermeld).
Prijzen lidmaatschap Nederlandse leden: Lid heel jaar (1 januari t/m 31 december): € 30,00 Medelid heel jaar: € 7,50

http://www.tollertales.nl/de-nsdtrcn/lidmaatschap

Indien u een automatische incasso heeft afgegeven zal deze voor 1 februari 2015 van uw rekening worden afgeschreven. Indien u (nog) geen automatische incasso heeft afgegeven maar dat wel wilt doen, kunt u het machtigingsformulier (https://fd10.formdesk.com/NSDTRCN/MACHTIGING), invullen. Hopelijk zien wij u ook volgend jaar op een van de door de NSDTRCN georganiseerde activiteiten. Mocht u de contributie voor 2015 reeds hebben voldaan of heeft u een vraag met betrekking tot de contributie, dan hoor ik dat graag. U kunt mij bereiken via ledenadministratie@tollertales.nl.
Penningmeester / Ledenadministratie
Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland

Belangrijke nieuwsberichten leest u ook op onze prikbord pagina.

Beste Toller Workingtest
Rhineferry's Chips Ahoy met eigenaar Gwen Pieters


Lidmaatschap

Uw steun is belangrijk voor het bestaan van de rasvereniging en daarmee het behoud van ons mooie ras. U kunt ten alle tijde lid worden van de rasvereniging, lidmaatschap is niet alleen voor fokkers of tollereigenaren. Klik hier voor meer informatie.

Tollers op marktplaats

Schitterende en goedkope Nova Scotia Duck Tolling Retriever pups op marktplaats gezien? Lees hier even verder!

 
 

Copyright Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland 1990-2014
De NSDTRCN is een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging ingeschreven bij de KvK onder nummer 040166744