Home  |   De NSDTRCN  |   Informatie voor fokkers  |   De Toller  |   Gezondheid  |   Jacht (JPC) informatie  |   Overige informatie
 
 
Jacht (JPC) info
- Jachttraining
- Tolling workshop
- Clubdiplomadag
- Workingtest
- SJP-proevendag
- Meervoudige Apporteer Proef
- Veldwedstrijd
- Champions Trophy

- Wedstrijdkalender JPC
- Reglement Jachthonden Proeven
- TollingTest
- Diploma behaald!
- Speuren/Zweetwerk

Zie ook...
- WedstrijdkalenderLaatste update: 20-03-2017Raad van Beheer erkende rasvereniging


 

 
  Wedstrijdkalender JPC

Jacht Wedstrijdkalenders

Federatie Hondensport Apporteersport
Federatie Hondensport Speuren


De wedstrijdkalenders van de andere Retrieververenigingen zijn te vinden op:

Chesapeake Bay Retriever Club Nederland: www.chesapeakebayretrieverclubnederland.nl
Labrador Kring Nederland: www.labradorkring.nl
Flatcoated Retriever Club: www.frc-nl.com
Golden Retriever Club Nederland: www.goldenretrieverclub.net
Nederlandse Labrador Vereniging: www.nlv.nu
Jachtproeven: http://www.orweja.nl/jachthondenproeven/


JPC agenda 2016
Clubdiplomadag 2017 - 01-04-2017
Locatie: Putten

Deelname is opengesteld voor alle retrieverrassen (en Ierse Water Spaniels) met dien verstande dat voorjagers met een Nova Scotia Duck Tolling Retriever of Flatcoated Retriever voorrang hebben tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.
U kunt, tenzij anders wordt vermeld, tot uiterlijk 2 weken voor de CDD inschrijven tenzij het maximum aantal deelnemers eerder is bereikt.

Let op! Vol = vol!

Er kunnen maximaal 60 honden deelnemen.Inschrijving is gesloten.

Het maximum aantal is bereikt!

TollingTest - 17 april 2017
Op 2e paasdag, maandag 17 april, organiseren wij, in samenwerking met de Belgian Toller Club, een TollingTest op een prachtige locatie in Nederland (Beuningen).

Klasses: Junior - Beginners - Novice - Open - Veteranen

Inschrijving is open!
Kosten voor deelname zijn € 45,00

Maximaal 20 deelnemers.

Max. 10 Veteranen/open/novice
Max. 10 beginners/junioren

Als je bent ingeschreven ontvang je ongeveer 2 weken voor het evenement, via de mail, de bevestiging en informatie voor de betaling.
Inschrijven

Hoe inschrijven voor een wedstrijd via gundogs.be?
Heb je reeds een gebruikersnaam? Neen, druk op de knop "Aanmelden". Klik vervolgens op de knop "Gebruikersnaam aanvragen". Vul de nodige gegevens in en druk op de knop "Aanvraag". De aanvraag zal door Gundogs.be goedgekeurd worden, je ontvangt dan een email met gebruikersnaam + password. Nu heb je je gebruikersnaam en kun je een hond inschrijven op een wedstrijd.

Heb je reeds een gebruikersnaam? Zo ja, meld je dan aan, ga via "mijn gegevens" naar die van je hond(en) (of voeg eerst een hond toe), en druk vervolgens op de knop "Schrijf mij in voor een wedstrijd". De gegevens van je hond en van jezelf zouden correct moeten zijn, zij staan enkel ter informatie bij de inschrijving. Selecteer één of meerdere wedstrijden, kies een klasse en eventueel extra informatie. Druk vervolgens op de knop "inschrijven".

De opengestelde klasses zijn (o.v.b.):

Junior klasse
Voor honden zonder wedstrijdervaring, niet jonger dan 12 maanden en niet ouder dan 21 maanden op de dag van de Tolling Jachtproef.

Beginner klasse
Voor honden die op de dag van de Tolling Jachtproef minstens 12 maanden oud zijn. Een hond welke voorheen de kwalificatie Uitmuntend (U) in Beginner klasse heeft behaald mag in hetzelfde kalenderjaar nog in deze klasse deelnemen, maar moet voorrang geven aan honden welke nog geen Uitmuntend (U) hebben behaald in deze klasse. Honden welke eerder zijn ingeschreven in Novice klasse kunnen niet meer deelnemen in Beginner klasse.

Novice klasse
Voor honden welke een Uitmuntend (U) hebben behaald in Beginner klasse of eerder hebben ingeschreven in Novice klasse en hier nog geen twee maal een Uitmuntend (U) hebben behaald. Als een hond twee maal een Uitmuntend (U) heeft behaald in Novice klasse, kan hij niet meer inschrijven in deze klasse.

Open klasse
Voor honden welke twee maal een Uitmuntend (U) hebben behaald in Novice klasse tijdens een Tolling Jachtproef.

Veteranen klasse
Voor honden welke op de dag van de Tolling Jachtproef minstens 9 jaar oud zijn en welke twee maal een Uitmuntend (U) hebben behaald in Novice klasse tijdens een Tolling Jachtproef.

SJP 2017 - 08-07-2017
Locatie: Biddinghuizen

Deelname is opengesteld voor rasgroep 8 met dien verstande dat voorjagers met een Nova Scotia Duck Tolling Retriever tot 2 weken voor de sluitingsdatum voorrang hebben.
Organisatie is in handen van:
JPC/NSDTRCN en KJV afdeling Flevoland
Met medewerking van:
CBRCN/FRC/GRCN/NLV/LKN/CCRCN/IWSVN

Er kunnen maximaal 90 honden deelnemen.

Inschrijven zal gaan via My Orweja


Najaarsworkingtest - 3-12-2017 (Meer informatie)
Locatie: St. Oedenrode

Deelname is opengesteld voor alle retrieverrassen (en Ierse Water Spaniels) met dien verstande dat voorjagers met een Nova Scotia Duck Tolling Retriever voorrang hebben tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.
Er kunnen maximaal 50 honden deelnemen in de B1-klasse; 50 honden in de C-, B2- en A-klasse (limitering per klasse mogelijk). Totaal 100.

Sluitingsdatum inschrijving én betaling: 1 november 2017,tenzij het maximum aantal deelnemers eerder is bereikt!
Inschrijven

U kunt, tenzij anders wordt vermeld, tot uiterlijk 4 weken voor de WT inschrijven tenzij het maximum aantal deelnemers eerder is bereikt. Voorjagers met een Nova Scotia Duck Tolling Retriever hebben tot 3 maanden vóór het evenement voorrang.
Let wel! VOL=VOL

De WT is in 2017 éénmalig in het 1e weekend van december (i.v.m. de Gold-Cup). In 2018 zitten we weer op onze standaard 3e zondag van november. We maken er een mooie Sinterklaas WT van!

Wilt u komen kijken? Dat kan en mag.
Locatie is rondom Manege 'HERTOG JAN VAN BRABANT', deze is gelegen aan een zijweg van de A50 van St.Oedenrode naar Veghel.
Het adres is, Molenweg 3, 5466 PS Veghel (óók voor navigatie)!


 
 

Copyright Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland 1990-2017
De NSDTRCN is een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging ingeschreven bij de KvK onder nummer 040166744