Home  |   De NSDTRCN  |   Informatie voor fokkers  |   De Toller  |   Gezondheid  |   Jacht (JPC) informatie  |   Overige informatie
 
 
Jacht (JPC) info
- Jachttraining
- Tolling workshop
- Clubdiplomadag
- Workingtest
- SJP-proevendag
- Meervoudige Apporteer Proef
- Veldwedstrijd
- Champions Trophy

- Wedstrijdkalender JPC
- Reglement Jachthonden Proeven
- TollingTest
- Diploma behaald!
- Speuren/Zweetwerk

Zie ook...
- WedstrijdkalenderLaatste update: 04-12-2018


Privacyverklaring AVG mei 2018 NSDTRCN

Raad van Beheer erkende rasvereniging


 

 
  Wedstrijdkalender JPC

Jacht Wedstrijdkalenders

Federatie Hondensport Apporteersport
Federatie Hondensport Speuren

Jaarplan 2017 JPC’s Retrieververenigingen


De wedstrijdkalenders van de andere Retrieververenigingen zijn te vinden op:

Chesapeake Bay Retriever Club Nederland: www.chesapeakebayretrieverclubnederland.nl
Flatcoated Retriever Club: www.frc-nl.com
Golden Retriever Club Nederland: www.goldenretrieverclub.net
Labrador Kring Nederland: www.labradorkring.nl
Nederlandse Labrador Vereniging: www.nlv.nu 
Werkende Flatcoated Retriever Groep http://www.wfrg.nl/index.php/evenementen/agenda

ORWEJA Jachtproeven: http://www.orweja.nl/jachthondenproeven/ 


JPC agenda 2016
Workshop Heelwork, Steadiness en waterwerk voor Toller voorjagers - 10-03-2019
Op zondag 10 maart 2019 organiseren wij een jachtworkshop voor Toller voorjagers.

In deze workshop besteden we aandacht aan Heelwork en Steadiness in de ochtend. Hoe leer je dat de hond netjes volgt tijdens proeven? Hoe behoudt je rust op de post en wachtkamer tijdens proeven maar ook tijdens je training? Voorkom inspringen en bewaak ook zelf als voorjager de rust om zo de hond aandacht en focus te laten houden ter voorbereiding op een succesvol apport.
Na de lunch (inclusief) besteden we aandacht aan waterwerk uiteraard weer in combinatie met steadiness en het voorkomen van inspringen op schot.
De workshop duurt een hele dag. We starten rond 09.00 uur met een kopje koffie en bespreken onze (individuele) leerdoelen en gaan aan de slag. Rond 16.00 uur sluiten we de dag af.

Locatie is Zevenhuizen (Zuid Holland). De workshop is voor elk niveau geschikt. Ervaring met jachttraining is echter wel gewenst.
De prijs is € 65,00 per combinatie inclusief koffie met iets lekkers en een lunch. De workshop wordt gegeven door Rob Dings en Elvira van Burken.

Het inschrijfformulier zal vanaf januari online komen.

Clubdiplomadag 2019 - 30 maart 2019
Locatie: Putten

Deelname is opengesteld voor alle retrieverrassen (en Ierse Water Spaniels) met dien verstande dat leden/voorjagers met een Nova Scotia Duck Tolling Retriever of Flatcoated Retriever voorrang hebben tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.
U kunt, tenzij anders wordt vermeld, tot uiterlijk 2 weken voor de CDD inschrijven tenzij het maximum aantal deelnemers eerder is bereikt.

Let op! Vol = vol!

Inschrijving is nog niet open maar noteer de datum alvast!TollingTest - 22 april 2019
Op 2e paasdag, maandag 22 april, organiseren wij, in samenwerking met de Belgian Toller Club, een TollingTest op een prachtige locatie in Nederland (Beuningen).

Klasses: Junior - Beginners - Novice - Open - Veteranen

Inschrijving is nog niet open!
Kosten voor deelname zijn € 45,00

Maximaal 15 deelnemers.

Verdeeld over de Veteranen/open/novice/beginners/junioren

Als je bent ingeschreven ontvang je ongeveer 2 weken voor het evenement, via de mail, de bevestiging en informatie voor de betaling.

Hoe inschrijven voor een wedstrijd via gundogs.be?
Heb je reeds een gebruikersnaam? Neen, druk op de knop "Aanmelden". Klik vervolgens op de knop "Gebruikersnaam aanvragen". Vul de nodige gegevens in en druk op de knop "Aanvraag". De aanvraag zal door Gundogs.be goedgekeurd worden, je ontvangt dan een email met gebruikersnaam + password. Nu heb je je gebruikersnaam en kun je een hond inschrijven op een wedstrijd.

Heb je reeds een gebruikersnaam? Zo ja, meld je dan aan, ga via "mijn gegevens" naar die van je hond(en) (of voeg eerst een hond toe), en druk vervolgens op de knop "Schrijf mij in voor een wedstrijd". De gegevens van je hond en van jezelf zouden correct moeten zijn, zij staan enkel ter informatie bij de inschrijving. Selecteer één of meerdere wedstrijden, kies een klasse en eventueel extra informatie. Druk vervolgens op de knop "inschrijven".

De opengestelde klasses zijn (o.v.b.):

Junior klasse
Voor honden zonder wedstrijdervaring, niet jonger dan 12 maanden en niet ouder dan 21 maanden op de dag van de Tolling Jachtproef.

Beginner klasse
Voor honden die op de dag van de Tolling Jachtproef minstens 12 maanden oud zijn. Een hond welke voorheen de kwalificatie Uitmuntend (U) in Beginner klasse heeft behaald mag in hetzelfde kalenderjaar nog in deze klasse deelnemen, maar moet voorrang geven aan honden welke nog geen Uitmuntend (U) hebben behaald in deze klasse. Honden welke eerder zijn ingeschreven in Novice klasse kunnen niet meer deelnemen in Beginner klasse.

Novice klasse
Voor honden welke een Uitmuntend (U) hebben behaald in Beginner klasse of eerder hebben ingeschreven in Novice klasse en hier nog geen twee maal een Uitmuntend (U) hebben behaald. Als een hond twee maal een Uitmuntend (U) heeft behaald in Novice klasse, kan hij niet meer inschrijven in deze klasse.

Open klasse
Voor honden welke twee maal een Uitmuntend (U) hebben behaald in Novice klasse tijdens een Tolling Jachtproef.

Veteranen klasse
Voor honden welke op de dag van de Tolling Jachtproef minstens 9 jaar oud zijn en welke twee maal een Uitmuntend (U) hebben behaald in Novice klasse tijdens een Tolling Jachtproef.


 
 

Copyright Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland 1990-2018
De NSDTRCN is een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging ingeschreven bij de KvK onder nummer 040166744